COSMEDIX®
clean  l  clinical  l  luxurious

Nóg meer huidverbetering bij BEAUTYLOFT!
Bij BEAUTYLOFT streven we ernaar om in beweging te blijven, een gamma aan behandelingen aan te bieden dat aansluit bij deze tijd en de veranderende behoefte van de klant en de huid. Een veel voorkomend probleem is huidirritatie, dit vaak als gevolg van productgebruik of behandelingen. Maar ook leef- en eetpatroon spelen hierbij een grote rol.  

Om hierop in te kunnen spelen is er gekozen voor COSMEDIX®.

 

COSMEDIX® is geschikt voor ieder huidtype. Iedere huidbehoefte kan behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een droge gevoelige huid, hyperpigmentatie, grove poriën, acnè, rosacea maar ook versteviging, verfijning van de huidstructuur, egaliseren en fijne lijntjes en rimpels. Kortom COSMEDIX® staat voor een mooie èn gezonde huid!

  

De kracht van COSMEDIX®

COSMEDIX® is een pionier in schone huidverbetering, de producten zijn altijd 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten, kunstmatige kleur- en geurstoffen.

 

Een eenvoudige belofte: maximale resultaten met verminderde irritatie. Vroeger hadden we minder keuzes, natuurlijke producten roken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruik van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijnwereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen, zónder de irritatie die consumenten verwachten. Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingrediënten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verrassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten in Amerika en nu ook in Maastricht! 

 

COSMEDIX® werkt met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. En vooral Vit. A (retinol) is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen. Door dagelijks retinol te gebruiken ga je al snel een verandering waarnemen. 

 

BOTANICALS
COSMEDIX® gebruikt de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën - nooit kunstmatige kleuren of vulstoffen.

 

SKIN MATRIX SUPPORT
De formuleringen worden ondersteund door wetenschap. COSMEDIX® producten leveren de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel.

 

CHIRALITEIT
Gebruik van chirale correcte ingrediënten, de formules zijn gefilterd om alleen moleculen te bevatten die positief met de huid interageren. Met als gevolg 100% huidherkenning en dus 100% opname. Het resultaat? 

 

VERNIEUWING

Door de dode huidlaag zachtjes te verwijderen, helpen de producten om de huid o.a. te verhelderen (pigmentatie), egaliseren, poriën te verfijnen en fijne lijnen en rimpels te verminderen. Daarnaast werkt COSMEDIX® ook zéér effectief op acné, rosacea en herstel van een beschadigde huidbarrière. Ook geschikt voor de droge, gevoelige huid.

 

DOEL

Ben jij benieuwd wat COSMEDIX® voor jou kan betekenen?

Tijdens een intakegesprek nemen we uitgebreid jouw wensen door, beoordelen we de huid, en op basis daarvan stellen we een doel en stemmen we het juiste COSMEDIX® programma af.