top of page
Beautyloft Maastricht

Huidverjonging

Nieuw collageen, dat wil toch iedereen!
We worden allemaal ouder en dat gaat meestal gepaard met huidverslapping, volumeverlies en rimpels. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid, elasticiteit en volume van de huid. Collageen en elastine nemen af naarmate we ouder worden. Rond ons 50e levensjaar heeft de huid nog maar ca. 50% collageen. Veel behandelingen zijn in staat het bestaande, overgebleven collageen te prikkelen maar bij BEAUTYLOFT gaan we een stapje verder. De focus ligt op NIEUW collageen! Nieuwsgierig? Lees dan hieronder meer... 

 

Wil jij ook graag op een natuurlijke manier mooi oud worden? Dan biedt BEAUTYLOFT dé uitkomst voor jou! Bij BEAUTYLOFT werken we met de Venus Swan van Venus Concept, uniek in Zuid Limburg!

Venus Swan

Een behandeling met de Venus Swan is de manier om je huid op een geheel natuurlijke (non-invasieve) wijze te verstrakken, te verstevigen en te verbeteren. De behandeling is zeer ontspannend.

Hoe werkt het? De Venus Swan maakt gebruik van een combinatie van multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2). Een tweeledige aanpak die zorgt voor verbluffende resultaten met langdurig effect. De radiofrequentie zorgt voor een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen gevormd wordt is het effect langdurig en is het mogelijk om écht van binnenuit te verbeteren. Deze gepatenteerde MP2 technologie is uniek en de enige technologie die niet alleen focust op bestaand collageen maar juist op nieuw collageen en elastine en dus een langdurig effect.
Er worden nieuwe fibroblasten (collageen fabriekjes) en nieuwe gezonde bloedvaatjes aangemaakt.

 

De huid ziet er niet alleen steviger en gelift uit maar is ook egaler, verbeterd en gezonder!

Venus Swan kunnen we op verschillende manieren inzetten:

 

Kuur
Als je op huidverstrakking, versteviging voor de lange termijn wilt werken dan wordt een kuur ingezet. Tijdens de kuur ga je opbouwen met als doel aanmaak van nieuwe groeifactoren. Het eindresultaat is het meest optimaal ca. 2-3 maanden na de laatste kuurbehandeling. Dan hebben het nieuwe collageen en de nieuwe bloedvaatjes tijd gehad om zich te ontwikkelen. Een kuur is gemiddeld 8-10 behandelingen (1x per week). Om het behaalde resultaat te behouden wordt een onderhoudsbehandeling 1 keer per 2-3 maanden geadviseerd.

 

Mini-kuur 
Als je huid een boost nodig heeft, bij lichte verslapping, een jongere huid met beginnende huidveroudering of bijvoorbeeld boost voor een bruiloft of feest. Een mini-kuur kan ook ingezet worden wanneer je ooit een langere kuur hebt gehad en de huid weer eens wilt boosten, bijvoorbeeld na stressvolle periode of ziekte.


Losse behandeling 
Als boost, extra stimulans voor de huid. Geeft direct stimulatie van de doorbloeding. De huid oogt na de behandeling verjongd, gezonder en frisser met een natuurlijke glow.

Schermafbeelding%202020-09-14%20om%2015.

Tijdens en na behandeling

Een behandeling met de Venus Swan is geheel natuurlijk en zeer ontspannend. Het is qua warmte te vergelijken met een hot-stone massage. Na de behandeling ervaar je geen onaangenaam after-effect en/of herstelperiode

Schermafbeelding%202020-09-14%20om%2015.

Is de behandeling veilig? Ja!

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast. Ze zijn bewezen veilig en effectief. We bespreken jouw esthetische wensen en jouw medische geschiedenis. Zo kunnen we nagaan of de Venus Swan behandelingen geschikt voor je zijn.

Boek vrijblijvend een intake

Ben jij benieuwd wat Venus Concept voor jou kan betekenen? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek nemen we uitgebreid jouw wensen door, beoordelen we de huid en op basis daarvan stellen we een doel en stemmen we het juiste behandelplan af.

bottom of page