top of page
Beautyloft Maastricht

Huidverbetering

Huidverbetering is een breed begrip en betekent voor iedereen iets anders. Wat wil je aan je huid verbeteren? Dat is de belangrijkste vraag! Daarmee kunnen we samen aan de slag. Voor ieder huidprobleem wordt een persoonlijke behandelplan op maat gemaakt.

Botanical

Huidbeelden

hyperpigmentatie    grove poriën   droge gevoelige huid 
onregelmatige huidstructuur    fijne lijntjes   rimpels 
acné   rosacea  

Ieder huidbeeld kan behandeld worden. ​Bij huidverbetering gaat het om aanpak op langere termijn.
De termijn is afhankelijk van het probleem en de gezondheid van de huid. Het vraagt ook inzet en geduld van jouzelf. Met regelmatige behandelingen in het instituut in combinatie met consequent gebruik van producten thuis wordt vaak al snel verbetering waargenomen. 

Om maximaal resultaat te behalen zonder irritatie en downtime, werken we bij BEAUTYLOFT met COSMEDIX®. Een pionier in schone huidverbetering, de producten zijn altijd 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten, kunstmatige kleur- en geurstoffen. De producten bevatten hoog gedoseerde, actieve en chiraal gecorrigeerde ingrediënten. 80% van het resultaat wordt behaald met de producten voor thuisgebruik. COSMEDIX® staat voor een mooie èn gezonde huid!
 

Heb jij een huidbeeld dat je graag wilt verbeteren en wil je weten welke behandelingen mogelijk zijn?

Een intake is altijd gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak, ik adviseer je graag.

 

Ben jij benieuwd naar behaalde resultaten? Deze kun je bekijken onder BLOG en voor meer resultaten kun je terecht in het instituut.

Skin Matrix Support

cosmedix.png
cosmedix.png

COSMEDIX® gebruikt de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën - nooit kunstmatige kleuren of vulstoffen.

Chiraliteit

cosmedix.png

Gebruik van chirale correcte ingrediënten, de formules zijn gefilterd om alleen moleculen te bevatten die positief met de huid interageren. Met als gevolg 100% huidherkenning, dus 100% opname en dus maximaal resultaat! 

De formuleringen worden ondersteund door wetenschap. COSMEDIX® producten leveren de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel.

Vernieuwing

cosmedix.png

Door de dode huidlaag zachtjes te verwijderen, helpen de producten om de huid o.a. te verhelderen (pigmentatie), egaliseren, poriën te verfijnen en fijne lijnen en rimpels te verminderen. Daarnaast werkt COSMEDIX® ook zéér effectief op acné, rosacea en herstel van een beschadigde huidbarrière. Ook geschikt voor de droge, gevoelige huid.

Boek vrijblijvend een intake

Ben jij benieuwd wat COSMEDIX voor jou kan betekenen? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek nemen we uitgebreid jouw wensen door, beoordelen we de huid en op basis daarvan stellen we een doel en stemmen we het juiste COSMEDIX programma af.

bottom of page