top of page
Beeldmerk.png

Huidverjonging

Behandelingen Venus Concept

Een behandeling met de Venus Swan is de manier om je huid op een geheel natuurlijke (non-invasieve) wijze te verstrakken, te verstevigen en te verbeteren. De behandeling is zeer ontspannend.

Hoe werkt het? De Venus Swan maakt gebruik van een combinatie van multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2). Een tweeledige aanpak die zorgt voor mooie resultaten met langdurig effect. De radiofrequentie zorgt voor een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen gevormd wordt is het effect langdurig en is het mogelijk om écht van binnenuit te verbeteren. Deze gepatenteerde MP2 technologie is uniek en de enige technologie die niet alleen focust op bestaand collageen maar juist op nieuw collageen en elastine en dus een langdurig effect. Er worden nieuwe fibroblasten (collageen fabriekjes) en nieuwe gezonde bloedvaatjes aangemaakt.

 

De huid ziet er niet alleen steviger en gelift uit maar is ook egaler, verbeterd en gezonder! Venus Swan kunnen we op verschillende manieren inzetten als losse behandeling, mini-kuur of volledige kuur:

Losse behandeling

Gelaat

Hals

Gelaat & hals

Kaaklijn/onderkin/hals

Ooggebied

Hals & decolleté                                   

€161,50,-

€102,50

€210,-

€136,50

€86,50

€161,50

.

Kuren

Mini-kuur: 3-4 behandelingen

Volledige kuur: ca. 8-10 behandelingen

 

Alle kuren zijn maatwerk.

Er zal een uitgebreide intake plaatsvinden en een behandelplan inclusief prijsopgave op maat aangeboden worden.

Boek vrijblijvend een intake

Ben jij benieuwd wat Venus Concept voor jou kan betekenen? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek nemen we uitgebreid jouw wensen door, beoordelen we de huid en op basis daarvan stellen we een doel en stemmen we het juiste behandelplan af.

bottom of page