Stap 1 op weg naar een mooie en gezonde huid: de reiniging!

 

De basis van je beauty ritueel is het reinigen van je huid met een reinigingsproduct met de juiste werkzame stoffen. Water alleen reinigt je huid niet, dat geeft enkel verfrissing!

 

Reinigen is ècht stap 1 op weg naar een mooie en gezonde huid. Een goed gereinigde huid is veel beter in staat om de werkzame stoffen van jouw producten op te nemen. Hierdoor kun je maximaal resultaat halen uit de serums en/of crèmes die je gebruikt. Een huid die niet regelmatig gereinigd wordt, kan uit balans raken en zo ontstaan irritaties of verstoppingen en op de lange termijn verslechtering van de huidconditie en huidveroudering in de breedste zin van het woord. 

Reinig jij je huid regelmatig? Begin vandaag nog want je zult echt verschil ervaren!

 

Advies: reinig 2x per dag, 1x 's ochtends en 1x 's avonds. Als je veel make-up draagt dan is het advies om ’s avonds 2x te reinigen. De 1e reiniging haalt het vuil weg, de 2e reiniging zorgt ervoor dat je huid echt schoon is en de werkzame stoffen van je producten beter opgenomen worden. Een goede reiniging gaat gepaard met grondig naspoelen met water. Niet te warm. 

 

De COSMEDIX reinigingen:

 

Purity solution: dit is een pré reiniging voor alle huidtypen. Uitermate geschikt voor het diep reinigen van de huid, het verwijderen van overmatige talg, make-up, productresten en verontreiniging uit de lucht. Rijk aan antioxidanten die bescherming geven aan de huid.

 

De Purity Clean is geschikt voor de normale, gecombineerde en vettere huid. Bevat werkstoffen als lactic acid (L-melkzuur). Dit heeft een diepe exfoliërende werking, verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing. Daardoor kun je optimale opname realiseren en snel op resultaat werken.

 

De Benefit clean van COSMEDIX is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige, droge huid. Dit is een extra zachte reiniging. Hydrateert, kalmeert en beschermd de huid tegen vrije radicalen. Werkt ook mooi op kleine rode ontstekinkjes.

 

Om jouw reinigingsritueel te optimaliseren gebruik je een toner. Afhankelijk van de huidbehoefte stem je de toner af.

 

De producten van COSMEDIX zijn zeer zuinig in het gebruik.