COSMEDIX PEELS

De peels variëren van metabolische peels tot retinol therapieën. Ieder huidprobleem kan behandelt worden denk bijvoorbeeld aan een droge en gevoelige huid, hyperpigmentatie, grove poriën, beschadigde huidbarrière, acné, rosacea maar ook verfijning van de huidstructuur, egaliseren en fijne lijntjes en rimpels. De gepatenteerde peels van COSMEDIX zijn metabolisch, hetgeen betekent dat ze samenwerken met het natuurlijke proces van de huid. Chiraal correcte hydroxy zuren en botanische extracten helpen de huid zodanig te neutraliseren dat werkstoffen zoals retinol (vit. A) door de opperhuid dringen en omgezet worden naar retinoïdezuur. Dit remodelleert de huid en hierdoor worden cellen vernieuwd. Dit zorgt voor een gladder en jonger uitziende huid. Deze resultaten worden bereikt zonder de huid te irriteren en zonder overmatige vervelling. Nauwelijks tot geen downtime na de behandeling!

 

We volgen een uniek step up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten.

 


BEHANDELINGEN


Luxueuze facial 

Incl. massage 

€102,50 / 80 minuten


Incl. bindweefselmassage:
€120,- / 80 minuten
 

Clarity facial

Reinigende facial voor de onzuivere huid

€75,- / 60 min.


 Level 1 peeling
Een Level 1 peeling kan ondergaan worden zonder voorbereiding thuis


Blueberry smoothie + sculpted mask
€92,50 / 60 min. 

 

Pure Enzymes + sculpted mask 
€92,50 / 60 min.

 

 Incl. bindweefselmassage 
€120,- / 80 min.

 


Level 1+ peeling (retinol)

Een Level 1+ peeling is een retinol peeling en kan enkel ondergaan worden door voorbereiding van de huid thuis. Gedurende 3-4 weken bereid je de huid thuis voor met producten afgestemd op jouw gewenste doel. Een van deze producten is retinol, het is belangrijk dat dit opgebouwd wordt en je huid op een verantwoorde manier laat wennen aan de producten en zo goed voorbereid om een peeling te ondergaan zonder irritatie en nauwelijks tot geen downtime.

 

Essential peptide peel + sculpted mask

€102,50 / 60 minuten

 

Benefit peel + sculpted mask

€102,50 / 60 minuten

 

Incl. bindweefselmassage 
€130,- / 80 min.


Upgrade hals en/of decolleté mogelijk


Level 2 peeling

Een Level 2 peeling is een retinol peeling en kan enkel ondergaan worden door voorbereiding van de huid thuis. Gedurende minstens 4 weken bereid je de huid thuis voor met producten afgestemd op jouw gewenste doel. Een van deze producten is retinol, het is belangrijk dat dit opgebouwd wordt en je huid op een verantwoorde manier laat wennen aan de producten en zo goed voorbereid om een peeling te ondergaan zonder irritatie en nauwelijks tot geen downtime.

 

Deep Sea peel

€125,- / 50 minuten

 

Timeless Peel

€140,- / 50 minuten

 

Upgrade hals en/of decolleté mogelijk

 

Tijdens een intakegesprek nemen we uitgebreid jouw wensen door, beoordelen we de huid, en op basis daarvan stellen we een doel en stemmen we het juiste COSMEDIX programma af.